To je to što me zanima!

Drvosječa ga teško ozlijedio pa vlasniku parcele i ukrao drva

Vlasnik parcele pokušao se suprotstaviti 21-godišnjaku koji je krajem veljače u popodnevnim satima između mjesta Ruča i Veleševac motornom pilom počeo piliti njegova stabla
Vidi originalni članak

Drvosječa (21) osumnjičen je da je teško ozlijedio 71-godišnjaka koji ga je pokušao spriječiti da s njegove parcele u Turopolju raspili i ukrade oborena stabla.

Zagrebačka policija muškarca tereti za nanošenje teške ozlijede, ali i razbojničku krađu nakon koje je pobjegao s ukradenim drvima.

Vlasnik parcele pokušao se suprotstaviti 21-godišnjaku koji je krajem veljače u popodnevnim satima između mjesta Ruča i Veleševac motornom pilom počeo piliti njegova stabla.

No, kradljivac mu je prvo uputio nekoliko pogrdnih riječi, a zatim ga je napao i teško ozlijedio nakon čega je pobjegao s ukradenim drvima, utvrdila je zagrebačka policija.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cupakabra2 12.03.2020.

    ne razumijem ove bisere.. teško rade, ruše drva, pile , natovaruju i svašta nešto pa onda opet završe u zatvoru.. stvarno moraš biti panj da ideš drva krasti.. šta nije lakše ukrasti..novac, nakit i sl..??

  • Miške 12.03.2020.

    U Zagorju je to uobičajeni način priprema za zimu. Na traktoru s prikolicom 3 fanta sa 2 motorne pile se voze po šumskom putu i za pola sata su već na prikolici "nostroficirana". Nekad su krali u državnim šumama a sada u privatnima, posebno u šumama starih vlasnika. Neki su se sofisticirali: postave straže sa mobitelima.

  • SaraLee 11.03.2020.

    Drvosjeca ga tesko ozlijedio pa vlasniku parcele i ukrao drva :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare