To je to što me zanima!

Država duguje Jambu pa im nije htio plaćati porez

Državi je Stipe Gabrić Jambo dugovao 9,4 milijuna kuna, a tvrdi kako ga nije podmirivao jer mu Ministarstvo obrane duguje 110 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Dubrovniku obustavio je stečaj u tvrtki Stipe Gabrića Jamba nakon što je on platio porez od 9,4 milijuna kuna. Tvrdi kako ga nije podmirivao dugovanja jer mu Ministarstvo obrane duguje 110 milijuna kuna, prenosi T-portal. Platio je dug nakon što mu je stačajna upraviteljica zabranila raspolaganje imovinom tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čavka 02.03.2010.

    Da,Svi bi trebali tako!Ionako smo blizu dna.I meni su dužni a za svoje znaju tražit.Tko će sada vratiti ljuudima ovih 195 miliona što su opet nestale iz HEP-a???Tko?Svima koji su odgovorni sjesti na njihovu i imovinu svih onih na koje su prebacili imovinu i novac i sve oduzeti.Vjerujte-koliko su pokrali-bilo bi i viška!!!

  • Huck 02.03.2010.

    Tako bi zapravo i trebalo postupiti! Svi kojima država duguje, morali bi biti oslobođeni plaćanja PDV -a dok se dug ne prebije, odnosno ne anulira! Dug je dug ! Dugove treba podmiriti svi bez iznimke, pa i država !

Komentiraj...
Vidi sve komentare