To je to što me zanima!

Ante Gotovina održao govor braniteljima: 'Možemo biti sretni ali i nezadovoljni'

Država može biti ovakva i onakva. Možemo gledati kritički, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna - rekao je Ante Gotovina braniteljima
Vidi originalni članak

Umirovljeni general Ante Gotovina održao je govor svojim suborcima iz Pakoštana na privatnom druženju branitelja, a snimka njegovog govora širi se društvenim mrežama. 

-  Mi imamo domovinu. Država može biti ovakva i onakva. Možemo biti sretni ali i nezadovoljni s pravom. Možemo gledati kritički, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna – kazao je Gotovina. 

Dotaknuo se i zajedništva.

- Kao vojnici, gledajmo sjever. Sjever je orjentir. I kad gledamo sjever, vidimo Hrvatsku. Hrvatska je kao jedna ptica, s dva krila. Na krajnjem desnom krilu vidimo Vukovar. Na krajnjem lijevom krilu vidimo Dubrovnik. Našli ste se zajedno, negdje na pola puta, s braniteljima iz Pakoštana – rekao je Gotovina i dodao:

- Ono što je najvažnije za sve nas - imamo domovinu i ako je netko dao nešto za nju, to ste vi, branitelji! Jedini i pravi gospodar povijesti do kraja svijeta je On i jedino s Njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, jer pripadamo Njemu!

Idi na 24sata

Komentari 210

  • general lopov 08.03.2021.

    Bravo imenjače.

  • ivica2610 08.03.2021.

    Za kruhom otisli hrvati pa nam tune paze migranti

  • 08.03.2021.

    kolko ljubomore ima u ovim komentarima, odite prodavat to, bit cete milijunasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare