To je to što me zanima!

Država prodaje stanove, kuće, a u najam daje državne vile...

Najskuplji u ponudi je stan u strogom centru Zagreba za koji je početna cijena od 477.000 kuna za 41 četvorni metar. A najjeftiniji je u Osijeku i prodaju ga za 20-ak tisuća kuna.
Vidi originalni članak

Ministarstvo državne imovine krenulo je u veliku rasprodaju državne imovine, a onu vredniju daje u najam. U zadnjih tjedan dana objavljena su tri natječaja, a u posljednjem, objavljenom u ponedjeljak, država prodaje 18 stanova.

Najskuplji u ponudi je stan u strogom centru Zagreba za koji je početna cijena od 477.000 kuna za 41 četvorni metar. A najjeftiniji je u Osijeku i prodaju ga za 20-ak tisuća kuna. Država je tijekom vikenda objavila i prodaju oronule vile u Samoboru za malo više od tri milijuna kuna te još niz zemljišta i kuća. U Poreču i Rovinju daju u zakup i dvije poprilično oronule i neodržavane zgrade u središtima tih gradova za ugostiteljsko-hotelijersku uporabu. U Dubrovniku daju u zakup i vilu Regenhart. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hrvatska kuna 15.05.2020.

    Koga briga po njima je to ionako vlasnistvo narodu nam mrske SFRJ... Po njima je to Tito gradio a ne Hrvatski narod preko svoje grbace...

  • mestar 19.11.2019.

    Isto moslite tko ce to dobit sto je dobro i jeftino?

  • lolita 29 18.11.2019.

    Sad ce se medju sobom dogovoriti i sa otetom lovom od hrvatskog naroda za sicu pokupovati ono sto je ostalo od onog groznog sistema!! Sta ce ostati iza ovih lesinara pitam se??

Komentiraj...
Vidi sve komentare