To je to što me zanima!

Državljani Srbije uhićeni zbog prijevoza ilegalnih migranata

Iz Policijske uprave ličko-senjske navode da je 59-godišnjak u ponedjeljak zatečen kako u kombi vozilu srbijanskih registracija prevozi 16 državljana Pakistana, koji su nezakonito prešli državnu granicu
Vidi originalni članak

Policija je u Otočcu dovršila kriminalističku istragu nad dvojicom državljana Srbije osumnjičenih za  protuzakonito ulaženje u Republiku Hrvatsku i prijevoz skupine ilegalnih migranata iz Pakistana, te su uz kaznenu prijavu predani  pritvorskom nadzorniku, doznaje se u srijedu iz ličko-senjske policije.

Dvojica državljana Srbije, 59 i 31-godišnjak, kazneno su prijavljeni za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

 Iz Policijske uprave ličko-senjske navode da je 59-godišnjak u ponedjeljak zatečen kako u kombi vozilu srbijanskih registracija prevozi 16 državljana Pakistana, koji su nezakonito prešli državnu granicu. Istragom je utvrđeno da mu je pomagao 31-godišnjak, koji se, sa ciljem uočavanja policijskih ophodnji, vozio ispred kombija u osobnom automobilu također srbijanskih registracija.

 Oni su uhićeni, i predani pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fahri Musliu Junior 01.08.2018.

    Pa srbi se bave svim tim prljavim poslovima i kriminalom: pljačkama, ubojstvima, trgovinom narkoticima i ljudima itd, a ovamo ti isti da bi prikrivali svoja nedjela nama Albancima govore kako smo mi zapravo ti narkodileri, ali prava je istina da mi Albanci pošteno radimo po svojim privatnim, trgovinama, Pekarama, Slastičarnama, Vočarskim radnjama, u Restoranima i Zlatarskim radnjama, a nerijetko zapošljavamo i srbe kao sezonce, pogotovo u turističkim mjestima duž Jadrana. Ja znam bar 20 sezonskih radnika, kuhara, konobara ili pekara iz srbije koji su zapošljeni kod mojih sunarodnjaka. Mi nemamo vremena da se bavimo tim kriminalnim radnjama jer mi radimo 24/7/31/12. Tim se radnjama bave lijenčine koje ne vole raditi pa se probaju obogatiti na brzinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare