To je to što me zanima!

Državni dug neće se riješiti do 1. lipnja, to je tipfeler

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obećanje Vlade da javne i državne firme do 1. lipnja vratiti dugove je greška u Power Pointu. Onaj koji je unosio podatke nije promijenio datum
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor je u emisiji hrvatskog radija 'Kako vlada Vlada'  objasnila kako je rekla da se taj datum makne, ali onaj koji je unosio podatke nije to učinio. Premijerka je pri predstavljanju svog gospodarskog programa istaknula kako se nelikvidnost treba što prije riješiti i kako je 'promptno rješavanje tog problema prioritet'. Dodala je tada i da su je upozorili kako je rok od 1. lipnja nerealan, no ona je kazala da ostaje pri njemu.
 - Rekla sam da se makne taj datum, jer će nam trebati više vremena - priznala je Kosor i nije dodala koji je datum pravi.
Trenutačni dug javnih i državnih firmi je oko 450 milijuna kuna, što je duplo manje nego prošle godine. Dodala je kako je dobila informaciju od HEP-a da su smanjili dug te da je on danas 191 mil. kuna. Iako je poskupljenje struje neminovno, rekla je kako će biti manje zahvaljujući najnovijim podacima.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sapunar 31.05.2010.

    Eto koliko dotična cijeni Hrvatske glasače........nula bodova. Ali kako ovako izrečenu glupost objašnjava svom sinu -intelektualcu/novaku,novinaru i sve šta zašeli.../

  • Huck 31.05.2010.

    To je tako štovana Jaco, kada previše neistina iznosiš, onda se u njih sva zapleteš!

  • cael 31.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare