To je to što me zanima!

Državni službenici engleski će učiti kod Tuđmanove unuke

Kako je vidljivo iz dokumentacije dostupne u Narodnim novinama, tvrtka Projectus grupa posao je dobila u kombinaciji s belgijskom školom College of Europe, registriranom u Bruggeu
Vidi originalni članak

Zbog skorog predsjedanja Hrvatske Vijećem Europske unije, potrebno je dodatno obučiti nešto državnih i javnih službenika, a Ministarstvo vanjskih poslova, koje je raspisalo natječaj za njihovu obuku, u ove će svrhe uložiti 1,7 milijuna kuna.

Taj će novac otići dvjema tvrtkama koje su, kao zajednica ponuditelja, uspjele izboriti ovaj posao na natječaju raspisanom u Narodnim novinama, a jedna od njih, doznaje Jutarnji list, zove se Projectus grupa te je u vlasništvu Nine Tuđman Vuković, unuke prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana te kćeri Miroslava Tuđmana.

Kako je vidljivo iz dokumentacije dostupne u Narodnim novinama, tvrtka Projectus grupa posao je dobila u kombinaciji s belgijskom školom College of Europe, registriranom u Bruggeu, i to unatoč činjenici da je konkurentska zajednica ponuditelja, jedina koja se uz zagrebačko-belgijsku kombinaciju također javila na natječaj, imala znatno povoljniju ponudu.

Riječ je bila o zajednici ponuditelja dviju zagrebačkih tvrtki, WYG savjetovanje d.o.o te HalPet, a koje su na natječaju raspisanom još u srpnju ove godine ponudile cijenu od 1,1 milijun kuna s PDV-om.

Ipak, ponuda zajednice ponuditelja među kojima je i tvrtka Tuđmanove unuke Projectus grupa u analizi ponuda ostvarila je znatno veći broj bodova, prvenstveno zato što je ponuda konkurentske zajednice ponuditelja navodno imala slabu kvalitetu programa i predložene prezentacije, kao i slabe dokaze o “kvaliteti mjera poduzetih radi osiguranja visoke kvalitete usluge”.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ljubica ljubičica_1 20.12.2018.

    Neće se oni izgubit.A pljuvali po Titovim unucima.Što su ovi bolji?Zlatna mladež.

  • OS_LEGA 20.12.2018.

    Ne znam što je tu sporno? Po komentarima i mišljenju stoji da svatko tko ima prezime ili bilo kakvu vezu sa sadašnjim ili bivšim državnicima nebi trebao nikada raditi jer je u sukobu nekog interesa.

  • lokal patriota 20.12.2018.

    Kako propasti i uništiti BANKU, ide se na nastavu u beograd kod unuka generala Franje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare