To je to što me zanima!

Dubrovnik: Dječak poginuo u padu s motora bez kacige

Zbog prebrze vožnje A.K. (15) izgubio je nadzor nad mopedom. Suputnik Matej Perić (16) pao je s 8 m na beton. Od ozljeda preminuo je u bolnici
Vidi originalni članak

Zbog prebrze vožnje Dubrovčanin A. K. (15) u nedjelju oko 1 sat izgubio je nadzor nad mopedom Piaggio Liberty na križanju Splitskog puta i Ulice Anice Bošković u Dubrovniku. Mladić je prednjim kotačem udario u rubnik, a zatim i u zaštitnu ogradu mosta. Udarac je bio tako snažan da je mopedom svinuo šipke na metalnoj ogradi. S njim se na motoru vozio prijatelj Matej Perić (16), koji nije nosio zaštitnu kacigu na glavi. Matej je od siline udarca preletio preko ograde mosta i pao na beton s visine oko osam metara. Teško se ozlijedio. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja ga je s ozljedama opasnim po život prevezla u bolnicu. Liječnici mu, nažalost, nisu mogli pomoći. Ubrzo nakon dolaska u bolnicu dječak je preminuo. A. K. (15) uopće nije smio voziti moped. Prema zakonima, pravo na polaganje vozačkog ispita za tu kategoriju imat će za godinu dana. U nesreći se tek lakše ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • CUJICA16 10.01.2009.

    SAMAR KAKO SU KRIVI RODITELJI OD DJECAKA STO JE POGINUO...PA KAKO MOZES REC TO...A OVAJ STO JE VOZIO SE POKUSO UBIT...KAKO GA SE NECA SJETIT KAD SU ZIVILI VRATA DO VRATA..RIP M.P.

  • svi_smo_doma 29.12.2008.

    Kako budale uvijek imaju sreće...

  • sokrates 29.12.2008.

    Sjetit će se prijatelja, sjetit! Najgori neprijatelj je vlastita savjest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare