To je to što me zanima!

Dubrovnik: Dva plastična broda izgorjela kao šibice

Cavtatski brodar ostao je šokiran čuvši da su mu izgorjeli brodovi. Vatrogasci su ga nazvali, ali ne zna jesu li nešto uspjeli spasiti. Plutali su dijelovi
Vidi originalni članak

Moj prozor gleda na grušku luku, pa sam vidio kako dva broda gore, kaže Maro Turčinović, opisujući požar koji je u četvrtak oko 22.15 progutao dvije brodice u Dubrovniku.
- Kako su to plastični brodovi, izgorjeli su kao šibice, nastavlja očevidac i dodaje da su nakon brzog sagorijevanja na površini vode ostali plutati samo plastični dijelovi. Policija nam je potvrdila požar, ali bez detalja.
- Zvali su me. Šokiran sam. Ne znam ni kolika je šteta ni jesu li vatrogasci nešto uspjeli spasiti... - rekao je za Dubrovački.hr cavtatski brodar Niko Miljas, vlasnik brodica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • trrtrrt 01.04.2010.

    Da tako se to radilo u Americi tridesetih godina prošloga stoljeća,napredujemo pomalo i mi,

  • Florida 01.04.2010.

    a sta bi sad mi tribali? kupit mu nove??!!! pa nemogu oni tek tako gorit ka sta se vidi na slikama ako nisu poliveni nekom zapaljivom tekucinom il nekim sredstvom...al virujem da ce bit isplaceno dobro osiguranje, a cujem da ovo nisu prvi brodovi zapaljeni tom \"gospodinu\" pa se bas pitan jel tu ima kakve veze sa odstetom hm..

  • mayhem26 01.04.2010.

    Svaka čast Florida,tako su i mnoge trgovine i tvornice u Hrvatskoj \"zapaljene\".......Ako nemaš novaca-zahebi osiguranje hehehe........

Komentiraj...
Vidi sve komentare