To je to što me zanima!

Dubrovnik i šire područje opet bez struje zbog kvara

Iz HEP-a kažu da nije kvar u trafostanici nego dalekovodu prema Lapadu i mjestu Orošac. To isto područje bez struje je bilo i 15. prosinca
Vidi originalni članak

Bez struje su u utorak od 14.30 zbog kvara na trafostanici u KOmolcu ponovno Dubrovnik, Župa dubrovačka i Konavle. Gotovo 70.000 stanovnika je u mraku. Podsjetimo, isto područje ostalo je bez struje 15. prosinca 2009. Tada su stanovnici bili bez struje tri dana. Tada je izgorila nova trafostanica stara tek dvije godine. Potom je osposobljena stara. Prema informaciji iz HEP-a nije kvar u trafostanici nego dalekovodu prema predjelu Lapad i mjestu Orošac. Radi se na otklanjanju kvara pa bi struja trebala stići u domove do večeri.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • flyer01 06.01.2010.

    Polako ali sigurno dobivate sve kaj i zasluzujete. Al to nije kraj, nazalost ce vas stic jos puno toga jer nesto vas mora prizemljit da izmjenite sustav vrijednosti i izbacite dvostruka mjerila.

  • dodo2 06.01.2010.

    baha jadnice,dao bog da se odcijepimo od hrvatske pa da vidis jado ko ima love a ko nema,ori njivu jadnice kad bolje neznas,dao bog da ti u mraku prodje cijeli zivot

  • dalmatar 05.01.2010.

    Jednom je prilikom cila Dalmacija ostala bez struje,pa se pokazalo da ovisimo o samo jednom kabelu koji nas povezuje sa ostalim sistemom. Čudi me da Dubrovnik pored svog stanja i izolacije u više pogleda,nije poradio na alternativi barem u napajanju el.en..Svi se pravdaju da nema love.Ma uvik ima love samo kako komu.Šta će ti kruzeri i 5 zvijezdica kad si u mraku???

Komentiraj...
Vidi sve komentare