To je to što me zanima!

'Dubrovnik je spreman platiti test za turiste iz Velike Britanije'

Britanski turisti jako su nam važni i zato idemo s prijedlogom prema britanskoj Vladi da se uz karantenu uvede i mogućnost COVID testa, a Dubrovnik je spreman platiti takav test za britanske turiste, kaže Franković
Vidi originalni članak

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković gostovao je sinoć u CNN-ovoj emisiji Quest Means Business gdje je komentirao situaciju s Velikom Britanijom koja je Hrvatsku stavila na 'crvenu listu'. To znači da će putnici koji dolaze iz Hrvatske morati u samoizolaciju na 14 dana. 

Franković kaže da unatoč tome Britanci dolaze u Dubrovnik, iako su krenula otkazivanja. 

- Britanski turisti jako su nam važni i zato idemo s prijedlogom prema britanskoj Vladi da se uz karantenu uvede i mogućnost COVID testa, a Dubrovnik je spreman platiti takav test za britanske turiste koji borave na dubrovačkom području - rekao je Franković. 

ŠEST ZRAKOPLOVA Gradonačelnik Dubrovnika: 'Danas avionima sletjela 352 Britanca unatoč crvenoj listi'

Naglašava da je Dubrovnik siguran s malim brojem zaraženih i da će nastaviti s uvjeravanjem da smo sigurna destinacija. Kaže da se nadaju da će biti otvoreni za njihov prijedlog regionalnog promatranja Hrvatske. 

JOŠ LOŠIH VIJESTI Nova pljuska: I Britanci stavili Hrvatsku na crvenu listu

-  S obzirom da je dubrovačko područje od ostatka Hrvatske odvojeno granicom jednostavno se može kontrolirati je li netko bio samo u Dubrovniku ili putovao i po drugim dijelovima zemlje - rekao je, prenosi Dubrovniknet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • imal' tanje? 25.08.2020.

    Dabogda propali kad strancima testove placate

  • stop_huliganima_iz_splita 25.08.2020.

    U kojem svijetu zivimo da sve ovo podrzavamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare