To je to što me zanima!

Dubrovnik: Muškarca su ubili i bacili s kamenom na dno mora

Riječ je o Kazahstancu (52) koji se navodno bavio kupoprodajom građevinskih parcela, a možda i preprodajom droge. Policija sumnja na mafijaško ubojstvo
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija pronašla je u ponedjeljak u moru leš sredovječnog muškarca. Naknadno je potvrđeno da se radi o Kazahstancu (52) koji se navodno bavio kupoprodajom građevinskih parcela, a možda i preprodajom droge.

Nakon što je izvađen iz mora, utvrđeno je da je leš star desetak dana, a navodno je na tijelu pronađena i prostrjelna rana. Uz tijelo je bila omotana i ljepljiva vrpca koja se odlijepila od kamena koji je tijelo držao na dnu.

Zato se sumnja na mafijaško ubojstvo, a navodno je to klasičan "potpis" ruske mafije, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bezimeni_1 13.07.2012.

    Cuj navoda " NAVODNO bavio kupoprodajom građevinskih parcela, a MOZDA i preprodajom droge" - same pretpostavke , dalji komentar nemam

  • skviki 12.07.2012.

    ...ajoj majko moja,pa ovaj tekst je pun navoda "navodnog novinara " pa po čemu je zaključeno da ima prostrijelnu ranu ? -navodno ima- ili je ima ili je nema ,a i ono sa ljepljivom vrpcom i navodnom ruskom mafijom čista satira,pa koja budala bi prvo ubila ,pa se onda zajebavala omotavanjem kamena oko tijela ? mafija bi to drugačije uradila -jedan kraj užeta zavezala oko kamena,drugi oko vrata i živog bučnula u more,a ovako to je samo fantazija navodnog novinara isto ko i ono neki dan sa -Tajanstvenom Korejankom koja je na kraju poznata pjevačica- odlučite se ili je tajanstvena ili je poznata ,a ovako ,kao i bezbroj puta dokazujete da ste ne ozbiljni .

  • gkzone 12.07.2012.

    nije valjda Borat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare