To je to što me zanima!

Dubrovnik: Požar progutao restoran DAS, kuće i urede

Vatrogasci su brzo intervenirali te su požar ugasili za oko dva sata. Kućice su u potpunosti izgorjele. Vatra je uništila restoran DAS i udrugu antifašista
Vidi originalni članak

U kompleksu montažnih kućica u Dubrovniku, preko puta sjedišta Hrvatskih cesta, u ponedjeljak oko 23.40 sati izbio je požar. Ugostiteljski objekt sa salonom za organizaciju dječjih rođendana te prostor turističke agencije potpuno su uništeni kao i kućice. Vatrogasci su brzo intervenirali te je 15 vatrogasaca uz pomoć četiri vatrogasna vozila požar ugasilo za oko dva sata i unatoč buri spriječili širenje vatre na obližnju šumu. Vatra je uništila i restoran DAS, urede nekoliko tvrtki te udrugu antifašista. Materijalna šteta se procjenjuje na oko milijun kuna. Sumnjaju kako je požar buknuo u kuhinji restorana. Policija je osigurala požarište, a očevid će nastaviti u utorak. Željko Franić, vlasnik prostora koji su izgorjeli, rekao je kako je iz objekta izašao u ponedjeljak oko 23.30 sati. Dodao je da ne zna što bi mogao biti uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Barca4Ever 29.06.2010.

    hahaha! ode titina slika u dim!!! katastrofa!!!! Ovog sveg ostalog mi je žao, al komunjara... NEEEEE

  • bandog 29.06.2010.

    Barem smo imali korist od požara. Nema više one komunističke udruge, gdje su se skupljali oni što mrze sve što je Hrvatsko!!!!!

  • nena2611968 29.06.2010.

    Steta bilo kom da se dogodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare