To je to što me zanima!

Dubrovnik: Pred turistima su razvaljivali vrata na zidinama

"Rat zastava": Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić naredio je da postave gradsku zastavu sv. Vlaha. Redari su ‘krčili’ put do stijega. Razvalili su vrata...
Vidi originalni članak

Šokirani turisti u srijedu su zapanjeno gledali kako redari pred policijom i zaštitarima razvaljuju vrata na dubrovačkim zidinima. Zastavu su skinuli, a vrata razvalili na zahtjev dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića.

- Vlast u gradu uvijek ima onaj čija je zastava, otkad je svijeta i vijeka - rekao je za Dubrovnik.net gradonačelnik te dodao da samo štiti ono što pripada građanima.

- Znate kako je to završilo prošle godine, kad je bivša HDZ-ova ekipa štitila nezakonite odluke o postavljanju znakova. Sad smo poduzeli sve mjere da se zaštiti zakon - rekao je Vlahušić na pitanje o potrebi za zaštitarima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • purgi1 05.04.2012.

    očito će Dubrovnik i dalje biti poznat po RATNOM TURIZMU .

  • pješak 04.04.2012.

    Ne treba bandi države! Ni uprave nad gradovima. Niti nad bilo čim. Ova balkanska gamad na ovim prostorima nije smijela imati države još 200 godina. Nisu biseri za svinje!

  • branjo 04.04.2012.

    DPSD se buni sto grad silom mijenja zastave, a to sto oni ne postuju odluku grada da skinu svoje zastave to je kao legalno ! Nisam bas siguran sav DPSD je drustvo kriminalaca !

Komentiraj...
Vidi sve komentare