To je to što me zanima!

Dubrovnik: Taksi izbjegavao sudar pa udario dva dječaka

Taksi se, izbjegavajući sudar s vozilom koje se nepropisno uključivalo u promet iz sporedne ulice, popeo na nogostup i oborio dječake. Dječaci su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Dva dječaka su ozlijeđena u prometnoj nesreći u petak oko 12 sati u Hebrangovoj ulici u Dubrovniku. Prema dostupnim podacima, taksi se, izbjegavajući sudar s vozilom koje se  nepropisno uključivalo u promet iz sporedne ulice na Hebrangovu, popeo na nogostup i oborio dječake pješake.  

Hitnom su prevezeni u bolnicu gdje je jedan o njih zadržan na liječenju. Doznajemo da je riječ o 12-godišnjaku i 13-godišnjaku iz Dubrovnika te da su lakše ozlijeđeni. Policija utvrđuje uzrok nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • vozač25 09.06.2012.

    da nažalost izbjegavo je sudar al sad će biti kriv jer on nesmije izbjegavat sudar tj. mora držat svoj smijer kretanja nažalost zakon je takav al on je to reflexno napravio i sa najboljom namjerom al eto ispalo je loše nažalost.

  • Spec 08.06.2012.

    U namjeri da sačuva svoj automobil , i sukladno time svoj posao , svjesno je išao pokositi pješake napuštajući svoju prometnu traku.

  • AnaNuhic 08.06.2012.

    Djecaci su hvala bogu dobro ,a to je ono najvaznije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare