To je to što me zanima!

Dugo im je trebalo: Uhitili su ubojicu u srpskoj uniformi

Eric Matthew Frein je jednog policajca ubio, a drugog ranio te je u bijegu bio od 12. rujna. Našli su ga na napuštenom aerodromu. Kod sebe je imao pušku i pištolj
Vidi originalni članak

Policajci su Erica Matthewa Freina (31) uhitili na napuštenom aerodromu između Henryvillea i Tannersvillea u Pennsylvaniji. 

Sumnjiče ga za ubojstvo jednog te ranjavanje drugog policajca 12. rujna. Kod njega su našli pištolj i pušku, a u skrovištu i nekoliko noževa. 

Nakon ubojstva, Frein je završio na FBI-jevoj listi 10 najtraženijih bjegunaca. Nosio je srpsku vojnu uniformu i pušio srpske cigarete te je tvrdio da se sa Srbima borio u Africi. Kako bi što duže ostao u stanju mirovanja, nosio je pelene za odrasle. 

Još se ne zna što je točno motiviralo Freina za napad, no navodno ga je dugo planirao, javlja CNN. 

Fox news javlja da će tužiteljstvo za njega tražiti smrtnu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ArijanAvdagić 02.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zloćo 01.11.2014.

    Od svih uniformi na svijetu čovjek si je za ovakve stvari izabral srpsku . Znaju svi da "rado srbin ide u vojnike (četnike)"

  • malisa 1 01.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare