To je to što me zanima!

Dugo Selo: Htio se ubiti, pa izazvao eksploziju?!

Zlatko K.(56) je prerezao cijev za dovod plina u štednjak i po svom stanu postavio više boca sa zapaljivom tekućinom. U životnoj je opasnosti...
Vidi originalni članak

Eksploziju koja je u srijedu odjeknula u Zorićevoj ulici u Dugom selu najvjerojatnije je izazvao Zlatko K. (56) koji koristi stan. On je prerezao cijev za dovod plina u štednjak i po stanu postavio više boca sa zapaljivom tekućinom nakon čega je otvorenom vatrom zapalio posteljinu na krevetu. Kad se u stanu sakupila dovoljna koncentracija plina izbila je eksplozija. Policija još nije utvrdila je li to bio pokušaj samoubojstva. Zlatko K. prevezen je prvo u bolnicu u Dubravi, ali zbog teških opeklina i gotovo 30 posto izgorene površine kože, odveden je u Traumu.
- Pacijent nije pri svijesti i u životnoj je opasnosti - rekli su iz Traume.Vatru je ugasio Zlatkov prvi susjed Mijo Krčmar (47) i policajac koji se slučajno našao u blizini.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_682 20.09.2007.

    šta on misli bit ko vatrogasci sa kornata? frajer je očito kamikaza.

  • Tina Kos, novinar 20.09.2007.

    Mogao je to i jednostavnije izvesti, bez da digne cijelu kuću u zrak. Nije razmišljao da može ubiti nekoga kome se još živi. Sebično od njega.

  • Hans 20.09.2007.

    tip je za discovery

Komentiraj...
Vidi sve komentare