To je to što me zanima!

Dugo Selo: Vlak naletio na automobil i ozlijedio dvoje

U Dugom Selu u utorak oko 20 sati na Opel Astru naletio je vlak, pri čemu su ozlijeđene dvije osobe, koje su odmah prevezli u KB Dubrava
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu u Dugom Selu u utorak oko 20. 40 vlak je naletio na automobil. Automobil je odgurao u obližnju šikaru. Vozača (49) i suvozača (50) prevezli su u bolnicu Dubrava. Ozljede im tek utvrđuju. Putnički vlak na liniji Varaždin - Zagreb - Koprivnica vozio je prema Vrbovcu. Tek je krenuo iz stanice u Dugom Selu i nedugo poslije udario je automobil. Udarac u auto neki putnici vlaka nisu ni osjetili. Pružni prijelaz nema rampu, no obilježen je svjetlosnom signalizacijom.
- Temelji za rampu betonirani su još prije ljeta. Zar mora još netko stradati da bi napokon postavil rampu - pita stanar Ulice Bože Kuzmića, u kojoj je pružni prijelaz. Nova lokomotiva odvukla je kompoziciju prema stanici u Dugom Selu. Lokomotiva je zamijenjena i putnici su nastavili svoj put prema Koprivnici. Cesta je za promet otvorena u 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • berija 16.01.2008.

    Opet pišete gluposti. Vlak nije naletio na automobil nego je auto naletio u lijevi bok lokomotive. I nije pružni prijelaz nego željezničko-cestovni prijelaz ( čitaj ZAKON).Opet barate pojmom rampa a treba POLUBRANIK a želj.-cestovno prijelaz je O S I G U R A N svjetlo-zvučnom signalizacijom tj. uređajem za najavu približavanju vlaka.Pojam nova lokomotiva je kad se kupi i izađe iz tvornice a trena pomoćna lokomotiva. To što su betonirani temelji polubranika nije uzrok događaju. I zato inzistirajte na većem stupnju osiguranja želj- cestovnog prijelaza. želim brz oporavak unesrećenim ljudima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare