To je to što me zanima!

Dugovao mu novac? Mladića je držao zaključanog u svojoj kući

Policija ga sumnjiči i da je 28-godišnjaku u trenutku kada je pokušao otići ograničio slobodu kretanja te mu nije dopustio izlazak iz kuće tako što je izvadio ključ iz brave
Vidi originalni članak

U vlastitoj kući na širem zadarskom području 63-godišnjak je držao zaključanog 28-godišnjaka koji mu navodno duguje novce i nije ga pustio sve dok policija nije došla na vrata. Bilo je to u utorak oko 21.30 sati.

Stariji čovjek kod sebe kući pozvao je mlađeg, nakon čega je zaključao vrata te uz prijetnje tražio novac, kojeg mu je navodno 28-godišnjak prethodno ukrao, optužujući ga za krađu.

Policija ga sumnjiči i da je 28-godišnjaku u trenutku kada je pokušao otići ograničio slobodu kretanja te mu nije dopustio izlazak iz kuće tako što je izvadio ključ iz brave. Nakon toga je 28-godišnjak pozvao policiju, te mu je tek po dolasku policije omogućio izlaz iz kuće.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za iznudu i protupravno oduzimanje slobode. Uz kaznenu prijavu zbog iznude i protupravnog oduzimanja slobode, 63-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jašem konjića 04.07.2019.

    Narkomanska posla

  • SAIBABA 04.07.2019.

    Neradi se tu o kradi vec o kamatarenju . Taj kamatar je trebao zavrsiti u dubinama mora sinjeg sa kamenom oko vrata.

  • nnjmkd 04.07.2019.

    Nekakva čudna vibra je u Zadru i okolici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare