To je to što me zanima!

Duh ili šala? Primaju e-mailove preminulog prijatelja Jacka

Jackov najbolji prijatelj Tim, kojeg je poznavao 17 godina, prvu poruku primio je pet mjeseci nakon Jackove smrti. Prijatelj mu je zaprijetio kako mora počistiti tavan...
Vidi originalni članak

Nakon nenadane smrti mladića Jacka Foresea (32) iz Pennsylvanije koji je preminuo u lipnju 2011. godine njegovi su prijatelji od njega počeli primati e-mailove, piše Daily Mail

Jack je iza sebe ostavio brojne tugujuće prijatelje i obitelj. Pet mjeseci nakon smrti prijateljima su počeli stizati mailovi od Jacka. U njima se spominju privatni razgovori koje se s njim vodili prije smrti. Obitelj tvrdi da nitko nema lozinku njegovog e-maila. Ne vjeruju niti da je hakiran.

Mail je primio i Jackov prijatelj iz djetinjstva, Tim Hart, s kojim se družio 17 godina. Prvi mail dobio je nekoliko mjeseci nakon Jackove smrti. 

- Jedne večeri u studenom sjedio sam na kauču i 'kopao' po pošti u mobitelu te odjednom ugledao mail s pošiljateljem Jackom Froeseom. Problijedio sam i pročitao ga. Bio je kratak, ali je imao veze s nečim o čemu smo razgovarali - rekao je Tim. 

Mailove je primilo i nekoliko rođaka među kojima i Jimmy McGraw. U poruci koju je primio Jack ga je upozorio na gležanj koji je slomio tjedan dana prije.

Još nije jasno tko poruke šalje i zašto. 

- Neke ljude su poruke uznemirile, neke usrećile. Mislim da je to samo način da nastavimo govoriti o Jacku - rekla je Jackova majka Patty.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • AnonymAnus 11.04.2012.

    Mene je na fejs dodala bivsa cura koja mi je rekla da me vise nikad ne zeli vidjeti??? Jel i to spada pod paranormalne aktivnosti?

  • ValneaTkalčec 05.04.2012.

    a ja vjerujem u neke neobjašnjive činjenice pa tak i u ovo.. nije isključivo da je glupa šala, al zašt ne bi moglo biti i nešto izvan našeg poimanja?

  • Faustina009 22.03.2012.

    Netko tko zna da je taj čovjek mrtav i zna njegov e-mail mu je hackirao mail na dotićnom mail serveru..Ja sam imala slično iskustvo tj. gotovo sam 100% sigurna da mi je netko hakirao moj mail i zbog toga nisma primila e-mailove od određene osobe.Sve sam to proučila do u detalje i svašta se može raditi sa e-mailovima i to netko drugi , a ne osoba koja je vlasnik toga e-mail accounta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare