To je to što me zanima!

Dva auta se sudarila i zapalila na autocesti A1, dvoje mrtvih

Vozila su se sudarila 3 kilometra prije odmorišta Zir u smjeru Splita. Autocesta je zatvorena i u tijeku je očevid. Na terenu su policajci i državni odvjetnik
Vidi originalni članak

Dva automobila zapalila su se nakon sudara na autocesti Zagreb-Split oko 19 sati, tri kilometra prije odmorišta Zir u smjeru Splita. U teškoj prometnoj nesreći proginuli su muškarac i žena, a još dvoje je ozlijeđeno i prebačeni su u gospićku bolnicu. Autocesta je trenutno zatvorena, očevid traje.

Na terenu su policajci PU ličko-senjske.


Idi na 24sata

Komentari 52

  • japanokinez 31.10.2012.

    Crni@htio si reći, glup s glupljim u vezi odgovaranja komentara???

  • ales2 30.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tatamlataopet 30.10.2012.

    Kosooki ne izvaci se! Tvoja pristranost divljim bajkerima koji ne mare za propise i svojom ludjackom voznjom i nesrecama druge uvaljuu u neprilice je svima poznata. Bajker sam i znam o cemu govorim. Ista je stvar kad neki "super vozaci nabrijanih automobila" za svoje i slicne propuste krive cestu i druge vozace. Ali eto malo pomalo svi "akrapovici" ce opet imat silencere kao sto ce i K&N mrezice opet bit zamjenjene usisnim silencerima ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare