To je to što me zanima!

Dva dana nakon razbojstva bjegunac ušetao u banku?

Pri pokušaju pljačke Getroa, zaštitari su jednog razbojnika ubili, a drugog ranili. Nakon dva dana odbjegli Željko Vrbat (40) platio je kredit u banci
Vidi originalni članak

Dok policija traga za Željkom Vrbatom (40), kojeg sumnjiče da je sudjelovao u pokušaju krvave pljačke u Getrou, odbjegli razbojnik obavlja svoje bankarske poslove. Dva dana nakon što je izbjegao metak zaštitara Sokola Marića, Vrbat je bio u Banco Popolare. Kako tvrdi naš čitatelj, bjegunac je u četvrtak poslijepodne ušetao u jednu od bankinih poslovnica u Zagrebu.
- Zatvorio je neki račun, odnosno platio 20.000 kuna kredita i otišao - prepričao nam je izvor.
Kako njegovu fotografiju policija nije objavila, djelatnice na šalteru nisu ga odmah prepoznale. Tek kad je izašao iz banke, jednoj od njih se ime učinilo poznatim. S obzirom na to da su mediji objavili da je bjegunac invalid, da su mu oduzete desna ruka i lijeva noga te da šepa, shvatile su da im je u banci bio razbojnik. Banka je alarmirala policiju, no bilo je kasno. O Vrbatovu pohodu u banku u policiji u petak nisu željeli razgovarati. Našu informaciju nisu demantirali, samo nam je policijski izvor izjavio da ne može ništa reći. Ni u banci nisu bili rječitiji. Saslušali su nas te zatražili upit mailom. Za samo 18 minuta, dobili smo odgovor. Pozvali su se na obvezu čuvanja bankarske tajne te da na pitanje ne mogu odgovoriti. Uz posljednji pokušaj pljačke Getroa, Vrbat ima još šest kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • udrugabu 08.12.2007.

    ..isprika svima kojima sam bio dosadan zbog svog \"trabunjanja\"...namjera mi je bila samo upoznati ljude sa nekim stvarima koje su jaaako bitne , a o kojima ljudi ne žele razmišljati...pogotovo danas kad su se neki pomamili igrom na burzi (IPO-i dionica), kupnjom nekretnina na kredit(proučite malo ovo što sam prenio sa tzv.\"krizom drugorazrednih hipotekarnih kredita\" koja se upravo dešava u Americi sa stanjem kod nas), trenutnom nelikvidnošću koja se deševa kod nas...isprika još jednom

  • diki 08.12.2007.

    Ovo se samo može desiti kod nas, kakva nam je organizacija u svim intitucijama, moglo bi se desiti da jednog dana bude i u Saboru.

  • monica666 08.12.2007.

    KAJ OVAJ UDRUGABU TU TRABUNJA????

Komentiraj...
Vidi sve komentare