To je to što me zanima!

Dva dana zaredom pokušao kombijem pregaziti mladića

Zadarska policija dovršila je istraživanje nad 21-godišnjakom iz Karlovca kojeg sumnjiče da je u ponedjeljak kombijem pokušao pregaziti prijatelja (27) iz Zadra
Vidi originalni članak

Dva znanca i poslovna partnera u skupljanju i prodaji starog željeza, Karlovčanin (21) i Zadranin (27) zajedno su godinama radili i družili se. U posljednje vrijeme imali su nesporazum oko svog poslovnog odnosa. Karlovčanin se naljutio na Zadranina. 

U nedjelju navečer sačekao ga je u Ulici Benka Benkovića u Zadru. Karlovčanin je bio u kombiju, a Zadranin je naišao na biciklu. Kombi je krenuo prema biciklisti htijući ga "satrati". Biciklist se popeo na pločnik i izbjegao udarac. Isprva je mislio da je stvar slučajnosti i neoprezne vožnje vozača kombija. No, kad se ista stvar ponovila dan kasnije, u ponedjeljak navečer, Zadranin se zapitao misli li ga bivši prijatelj i  kolega ubiti. Umalo je u tome i uspio jer je biciklist, nakon manevra penjanja na pločnik morao ostaviti bicikl i pobjeći pješice jer se ovaj put i kombi popeo na pločnik za njim. 

Otišao je na policiju i prijavio prijatelja. Policajci su 21-godišnjaka uhitili i predali pritvorskom nadzorniku. Morat će odgovarati zbog pokušaja ubojstva. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 25.10.2012.

    Koji pacijenti-oduzet im vozila prije nego nekog ubiju.

  • riki1980 24.10.2012.

    Kombiji nisu brza vozila ,ali ipak brži od bicikle.Da ga je htio zgaziti već bi to učinio. Nit koja ih je činila "prijateljima "je droga , a dug je natjerao kombi da se pari s biciklom.

  • meryy 24.10.2012.

    kaže pokušao pregaziti prijatelja..pa jaki su to prijatelji kad jedan drugoga ide pregaziti kombijem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare