To je to što me zanima!

Dva mladića ukrala električni romobil u Novom Vinodolskom

Prošle godine jednom su Nijemcu ukrali električni romobil koji je koštao par tisuća eura. Sada je policija objavila njihove fotografije u nadi da će netko od građana imati kakvih informacija
Vidi originalni članak

PU primorsko-goranska objavila je fotografije dva mladića koji su osumnjičeni za krađu električnog romobila ispred dućana u Novom Vinodolskom. 

Riječ je o krađi električnog romobila u vrijednosti par tisuća eura i u vlasništvu njemačkog državljanina, koji je otuđen prošle godine, 4. lipnja 2022., na parkiralištu ispred trgovačkog centra Lidl u Novom Vinodolskom, navode u priopćenju. 

Policija moli građane za pomoć. 

U dosadašnjem tijeku istraživanja za počinjenje se sumnjiče dvije mlađe muške osobe čije su fotografije objavili u nadi da će netko imati kakva saznanja o njima. 

Mole se građani ako imaju ikakvih informacija o identitetu mladića da obavijeste policiju u Crikvenici na broj telefona 192.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • max2017 11.03.2023.

    reakcija krepanih konja,..........Ne mogu vjerovati da postoje toliko zalupani ljudi,....i još u policiji,.........sad će godišnjica pa probaju alibija radi,.......šefe radi se,.....

  • Splitski cvit 02.03.2023.

    Mogli su pričekati još koju godinu do objave fotografija.

  • VladimirPeričić 01.03.2023.

    To je sa pol.,naučna fantastika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare