To je to što me zanima!

Dva ruska bombardera omela civilni zračni promet u Irskoj

Incident se vjerojatno dogodio istog dana kada su britanski lovci ispratila dva ruska lovca koji su letjeli u međunarodnom zračnom prostoru, blizu obale Cornwalla
Vidi originalni članak

Zbog dva ruska bombardera koja su proletjela kroz irski zračni prostor u veljači jedan irski putnički avion je preusmjeren, a drugom je odgođen let, objavile su irske vlasti, prenosi Telegraph.  

Incident se vjerojatno dogodio istog dana kada su britanski lovci ispratila dva ruska lovca koji su letjeli u međunarodnom zračnom prostoru, blizu obale Cornwalla.

Ruski bombarderi tijekom leta isključili su transpondere koji omogućavaju identifikaciju letjelica, javljaju irske vlasti koje ovaj potez tumače kao rusko pokazivanje snage zbog tenzija oko Ukrajine. Naime, britanski premijer David Cameron optužio je Vladimira Putina da ne poštuje teritorijalni integritet Kijeva.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 05.03.2015.

    Izgleda da nekima još nije situacija jasna. Neće biti rata ako ga bude na Američkom tlu. Nego će nas Ameri navuci u rat sa Rusima. A mi budale umisto da imamo dobre odnose sa njima i da ekonomski idemo naprid mi ližemo pakšu ovima priko velikog jezere.

  • Galeb i ja 05.03.2015.

    Cim udu u medunarodni zracni prostor treba ih skinuti,ne sa prisilnim leton nego sa raketom pa neka i dalje provociraju.

  • propala komunjara 05.03.2015.

    Skidajte te ruske kante ,,pa neka Putin trkelja po kući

Komentiraj...
Vidi sve komentare