To je to što me zanima!

Specijalci u Opatiji uhitili su dva Srbina i Hrvaticu. Prijetili su dvoje ljudi, uhitili ih specijalci

Sumnjiče se da su prethodno, u cilju ozbiljne prijetnje prema oštećenima u zajedničkom dogovoru nabavili pištolj i streljivo
Vidi originalni članak

Dvojica državljana Srbije u dobi od 38 i 44 godine te jedna hrvatska državljanka (37) privedeni su i kazneno prijavljeni zbog, kako se sumnjiči, u cilju ozbiljne prijetnje prema 55-godišnjem državljaninu Srbije i 58-godišnjem hrvatskom državljaninu, u zajedničkom dogovoru nabavili pištolj i streljivo. Dan nakon, u nedjelju 19. ožujka, na području Opatije sačekali su vozilo u kojem su se nalazila spomenuta dvojica oštećenika te svojim vozilom krenuli za njima, odustavši nakon što su uočili da isti idu u pravcu policije. 

MJESECIMA JE ZLOSTAVLJAO Užas kod Zagreba: Prijetio joj i silovao je dok su djeca bila u drugoj sobi. Dobio je 7 godina

Žurnim postupanjem policije, svo troje osumnjičenih uhićeno je istog dana, i to u suradnji sa policijskim službenicima specijalne policije u ugostiteljskom objektu na području Opatije, a jednog su policijski službenici opatijske policije zatekli u prometu i uhitili.

Prilikom uhićenja od 37-godišnjakinje je oduzet pištolj, koji je nezakonito posjedovala i više od 50 komada streljiva te drugi predmeti. Po završetku kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da su počinili kazno djelo prijetnje, prijavljena su dvojica državljana Srbije i hrvatska državljanka.

STRUČNJACI O VRŠNJAČKOM NASILJU: 'Nasilja među mladima je uvijek bilo, a sada se to nasilje snima. Mladima nedostaje empatije...'

Osim toga, 37-godišnja hrvatska državljanka te još jedan hrvatski državljanin (65 godina), kod kojeg je također pronađeno oružje i nekoliko komada streljiva, prijavljeni su i zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Također, utvrđeno je kako dvojica osumnjičenih državljana Srbije (38 i 44 godine) nemaju reguliran status stranca, odnosno nezakonito borave na području Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pešekan1 21.03.2023.

    Tako treba!! Dođu iz srbije još imaju obraza prijetiti?!!!

  • 452t76 21.03.2023.

    "Hrvaticu" koliko  njih  ima Hrvatsko  državljanstvo ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare