To je to što me zanima!

Dva svećenika iz Međugorja ozlijeđena u slijetanju s A1

Dvojica svećenika iz Međugorja lakše su ozlijeđena u prevrtanju automobila Polo BiH registracijskih oznaka nedaleko od odmorišta Krka na autocesti Zagreb - Split
Vidi originalni članak

Dvojica svećenika Župe Međugorje lakše su ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 kraj Skradina. Policija je očevidom utvrdila da se svećenici u 'VW Polu' BiH registarskih oznaka nisu držali sredine prometnog traka, zbog čega su oko 5.10 sati, u blizini odmorišta Krka, prešli u prjetjecajni trak i lijevim kotačima izletjeli na kameno-zemljanu površinu koja dijeli autocestu. 

Udarili su u metalnu ogradu, od koje su se odbili i nastavili nekontrolirano kretanje. Tako su još jednom udarili, ovaj put u kameni usjek s desne strane ceste, odbili se, prevrnuli na bok, pa na krov. Automobil je ostao na krovu i blokirao je prometni trak autoceste u smjeru Zagreb - Split. 

Kako je jedan od svećenika ostao zarobljen u olupini, pozvani su vatrogasci da ga izbave. Obojica svećenika, 33-godišnjak iz Zagreba i 46-godišnjak iz Splita, tek su lakše ozlijeđeni. Protiv 33-godišnjeg vozača policija podnijela tek prekršajni nalog, te će on platiti novčanu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • betoven109 12.06.2014.

    Da im nije bilo mene ne bi im ni dragi Bog pomogao... bas prolazim autocestom gdje je bila nesreca pa da vidim jeli bilo sta u novinama... auto se prevrnulo pred mnom . Ali kako sam sam isao u suprotnom smjeru .mene nije zahvatilo.... no eto kako nisam kao i 99 posto ove nacije stao sam i izvukao ljude iz auta.. preusmjerio kamion koji bi ih sigurno pokupio te im tu stvarno nitko ne bi pomogao onda...jos 6-7 auta preusmjerio u drugi trak ali nitko nije stao od tih drugih auta zamislite.. pozvao policiju hitnu i vatrogasce koji su dosli tek za pol sata te se izgubuo jer sam zurio... eto drago mi je da sam spasio ljude ko ljude... a fratri ima da mi svaki tjedan misu izmole...

  • JunFan 18.04.2011.

    Sačuvao ih je auto sa 5 zvjezdica...

  • Agata_1 18.04.2011.

    Hvala dragom Bogu i Gospi od Puta da su oni živi nakon ovakve strašne nesreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare