To je to što me zanima!

Dva tinejdžera ubila čovjeka? Policija ih je privela i pritvorila

Sumnja se da su 17-godišnjaci u Donjem Miholjcu upali u kuću muškarca (76) koji je živio sam i ukrali mu foto opremu. Vlasnik ih je zatekao u kući. Napali su ga
Vidi originalni članak

Osječka policija je u četvrtak uhitila dvojicu 17-godišnjih mladića za koje sumnjaju da su u utorak oko 2 sata ujutro ubili muškarca (76) u Donjem Miholjcu. Tinejdžeri su u petak ujutro predani pritvorskom nadzorniku.

Sumnja se da su upali u kuću muškarca koji je živio sam i ukrali mu foto opremu. Vlasnik ih je zatekao u kući. Jedan mladić je fizički nasrnuo na njega. Čovjek je pao na pod i ostao ležati u nesvijesti.

Oko 9 sati pronašao ga je susjed koji je pozvao Hitnu. Prevezli su ga u Klinički bolnički centar u Osijeku gdje je drugi dan preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Yugoboss 07.07.2014.

    Dobit ce godinu dana maloljetnickom zatvora (doma) dok ne napune 18 godina.Onda jos mozda 3-4 u zatvoru tamo ce se nabildat,a kada izađu iz zatvora bit će kamatari ili izbacivaći i imat ce uspjesniji zivot nego pola nas....nazalost Hrvatska :))

  • crazy1231 07.07.2014.

    susjed ga nije ubio nego je sudjelovao u krađi u kojoj je ubijen 76-togodisnjak....

  • DomagojNovak 07.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare