To je to što me zanima!

Studenti od ponedjeljka bez covid potvrde ne mogu na dva zagrebačka fakulteta

Studenti koji nemaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu od 15. studenoga 2021. godine neće moći pristupiti niti jednom obliku nastave ni boraviti na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Veterinarski fakultet, osim obaveznih COVID potvrda za zaposlenike, odlučio je uvesti obavezne COVID potvrde i za sve studente. Bez nje neće moći pratiti nastavu ni u kojem obliku. Studenti koji nemaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu od 15. studenoga 2021. godine neće moći pristupiti niti jednom obliku nastave ni boraviti na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, stoji u obavijesti koju su dobili studenti Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a koju potpisuje tamošnji dekan Nenad Turk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NOVE MJERE, A ODLUKA JOŠ NEMA Covid potvrde pregledavat će studenti?! 'Kreće u ponedjeljak, a nitko nam ništa ne govori'

Izostanak s nastave zbog neposjedovanja važeće COVID potvrde istovjetan je izostanku iz drugih razloga, navode.

Studenti su izostanak s nastave iz razloga navedenog u prethodnoj točki dužni opravdati Referadi za integrirani preddiplomski i diplomski studij Veterinarskog fakulteta, a za izostanke vrijede iste odredbe kao i za izostanke s nastave zbog bilo kojeg drugog razloga, piše u obavijesti.

Svi koji iz medicinskih razloga se ne mogu cijepiti i dobiti COVID potvrdu, moraju Referadi dostaviti službeni dokaz o kontraindiciranosti cijepljenja, najkasnije do petka u 14 sati.

Njima će se omogućiti da prisustvuju nastavi, ali uz pojačane mjere, navode s Fakulteta.

A PLAĆA SJEDA NA RAČUN Zastupnici koji se neće cijepiti ili testirati mogu raditi od doma: Hasanbegović neće ništa od tog

Na kraju obavijesti s fakulteta podsjećaju studente i da je cijelo vrijeme u svim zatvorenim prostorima Veterinarskog obavezno nošenje zaštitnih medicinskih maski na ispravan način.

U nadi da će dosljedno provođenje navedenih nužnih i propisanih mjera, kao i nastavak provođenja svih drugih nužnih epidemioloških mjera, pridonijeti što bržem smirivanju epidemiološke situacije bolesti COVID-19, od vas kao studenata biomedicinskog područja očekujem cjelovito poštivanje i razumijevanje navedenih mjera u svrhu održavanja neometanog nastavnog procesa, stoji u obavijesti koju potpisuje dekan Turk uz dodatak kako su ove mjere podložne izmjenama ili dopunama sukladno odlukama Stožera RH, navode.

COVID POTVRDE ZA SVE Stroge mjere: U Sloveniji bez covid potvrde više nema ni dostave ni preuzimanja hrane

Bez COVID potvrde ni na Filozofski

Studenti Fillozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu dobili su obavijest da će se nastava od 15. do 26. studenog odvijati isključivo online, a s kontaktnom nastavom nastavljaju 29. studenog.

Najavili su i kontrole - pri ulasku u zgradu fakulteta od 15. studenog svi moraju imati COVID potvrdu o cijepljenju, potvrdu o preboljenju i/ili pravovaljani negativni test (antigenski ili PCR, ne kućni test), a studenti i iksicu.

Navode kako će fakultet zaposlenicima refundirati troškove testiranja obavljenih zaključno s 28. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 254

  • ivy.dino 12.11.2021.

    E moji studenti

  • Uglykidyoe 12.11.2021.

    Pa trebaju se opravdati pred EU, Plenki i ekipa, inače nema para. Nebuloza je da Plenki, za jučerašnjih 15 umrlih koji su bili cijepljeni, kaže da su bili starije dobi i s komorbiditetima. Pa ćemu cijepljenje kad ne štiti ni sa dvije doze?! Lažu i daju lažnu nadu ljudima, a ovi što zahtijevaju potvrde su očito maloumni. Pa i cijepljeni i preboljeli sa Covid potvrdama su prenosnici! Alo, ljudi!

  • Nepokorena ratnica 12.11.2021.

    2021.NDH nacistička država Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare