To je to što me zanima!

Dvaput u istom danu i u istoj ulici: Vozači naletjeli na pješake

U ponedjeljak oko 8,40 sati vozač je naletio na pješaka u Ulici Svetog Mateja, a nekoliko sati kasnije, točnije oko 13,25 policija je dobila još jednu dojavu o naletu automobila na pješaka u istoj ulici
Vidi originalni članak

Grozno je izgledalo, vidjela sam prizor s prozora, rekla nam je u ponedjeljak čitateljica koja nam je poslala fotografije naleta auta na pješaka u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu.

Policija je drugu dojavu dobila oko 13,25 sati te su odmah izašli na teren. Pješaku je pružena pomoć u bolnici.

Isti scenarij u istom danu i u istoj ulici odigrao se i oko 8,40 sati.

- Prolazio sam i vidio staklo posvuda, na autu je bila razbijena i šajba. Izgledalo je kao da je udario nekoga - ispričao nam je jutros čitatelj. 

Muškarac (32) je VW Polom došao do raskrižja s Ulicom Hribarov prilaz, skrenuo je lijevo, no nije pazio na brzinu te se nije zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza i propustio pješaka koji je već krenuo prelaziti cestu, javlja zagrebačka policija. 

Naletio je tada na muškarca (83) koji je prelazio cestu. Teško je ozlijeđen. 

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača biti će podnesena  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ZAGYTESLA 09.12.2020.

    pravi cirkus

  • jurekcmok 08.12.2020.

    Da ima pravde, ove nitkove koji gaze pjesake, bez obzira na razlog, po kratkom postupku , pa vise ne bi bilo gazenja jer bi znali sta ih ceka!! I nemojte pametovat, nije on htio, nije vidio, nije ovo , nije ono!! TO SU GLUPOSTI!! Ako si vozac auta , imas vozit makra 30 na sat i gledat 100 % vremena da nekoga ne osteti a ne lajati ili gledati u druge zabavne uredjaje koji danas nazalos postoje!!

  • 08.12.2020.

    da nije dvaput bilo bi slučajno .. ona kultura pokazuje svoje lice

Komentiraj...
Vidi sve komentare