To je to što me zanima!

Dvije maloljetnice prijavile Sinjanina da ih je silovao

Mladić (22) priveden je u Splitu zbog sumnje da je u nedjelju oko 3 sata ujutro silovao dvije maloljetnice od 17 godina u razmaku od par dana
Vidi originalni članak

Sinjanin Josip L. (22) priveden je istražnom sucu zbog sumnje da je silovao dvije 17-godišnjakinje, neslužbeno doznajemo, iz Otoka Dalmatinskog. Istražni sudac Marko Brdar zadržao je Josipa u pritvoru 48 sati. U ponedjeljak poslijepodne u policiju je u pratnji roditelja došla maloljetnica i prijavila ga zbog silovanja. Navodi se da ju je silovao u nedjelju oko tri sata. Djevojku je sreo na izlazu iz diskokluba Piccadily i ponudio se da je odveze kući.
Umjesto pred kućom auto je parkirao u Sinjskom polju i prijetnjama je prisilio na spolni odnos. Tek što su završili s uzimanjem njenog iskaza, u postaji je Josipa prijavila i druga djevojka. Nju je, prema njenom iskazu, silovao 11. prosinca. Prisilni seks odigrao se na sličan način, također u Josipovu automobilu. Osumnjičeni je djelatna vojna osoba u sklopu 4. brigade HV-a, pa je policija za privođenje zatražila asistenciju kolega iz Vojne policije.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Snow White 21.12.2007.

    gidu, dijete mamino... si isplakao turu pa se vrnuo natrag? prvo, ja ne trcim za takvim budalama, ukljucujuci i tebe, drugo nisam balava vec si ti s takvim svojim supljim komentarima.. jadna tvoja zena il cura il sta vec s tobom... brijem da joj je divno kad i nju ziher tako omalovazavas... ti si sramota muskog roda gidu, i ako mislis da mene vrijadja sto mi govoris takve stvari o tim ocima i sve ostalo, grijesis duso, jer mene ne vrijedja kad to dolazi od tebe, 5godisnjeg djeteta =) ajde, reci mi da pusim (sto ti je btw vec ofucana fora) i sta jos god oces, ne dira me =) jedino sta ti zelim je da se oporavis brzo i da nadjes nesto mozga =)

  • gidu 20.12.2007.

    evo citam da su mu cure sve namjestile.i snow white,kad si tako pametna komentiraj sad ovo.oci u zene su samo svijetlo u praznoj glavi.tu mislim i na tvoje oci.zasto trcite za budalama,pa poslije placete?prebalava si i zato kus!

  • Snow White 19.12.2007.

    a muski su kao u pravu, pogotovo ti silovatelji a mogla bi i tebe uvrstit s njima jer ti je misljenje primitivno, zenske uvijek krive za sve, e pa i jesmo kad hodaju ovakve budale ko ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare