To je to što me zanima!

Dvije nesreće: Auto naletio na dijete, motorist teško ozlijeđen

Motorist je imao kacigu na glavi, što mu je vjerojatno spasilo život. Samo sat vremena kasnije teško je ozlijeđeno devetogodišnje dijete. Autom ga je udario vozač (43) koji je izlazio iz dvorišta vrtnog centra
Vidi originalni članak

Motorist (30) na Hondi (na slici) naletio je na kolonu vozila koja je čekala zeleno svjetlo na privremenom semaforu u Murvici kraj Zadra. Zbog brzine, udario je u zadnji automobil u koloni, Peugeot za čijim je volanom sjedio 63-godišnjak. Motor je pao na cestu, a motorist je preletio Peugeot u koji je udario i pao na Volkswagen ispred njega s 40-godišnjim vozačem. 

Motorist je imao kacigu na glavi, što mu je vjerojatno spasilo život. Hitno su ga prevezli na Jedinicu intenzivnog liječenja u zadarsku Opću bolnicu, gdje se još uvijek nalazi na medicinskoj obradi.  U bolnici su mu uzeli uzorke krvi i urina kako bi utvrdili je li vozio u pijanom stanju.

Vozači dva automobila iz kolone u koju je motocikl udario vozeći kroz Murvicu prema Zadru u srijedu oko 15 sati, nisu bili pod utjecajem alkohola.  

Samo sat vremena kasnije, u istom mjestu, teško je ozlijeđeno devetogodišnje dijete. Dječaka slovenske nacionalnosti koji je bio na kolniku, automobilom je udario vozač (43) koji je izlazio iz dvorišta vrtnog centra u gospodarskoj zoni Donje Murvice. Udario ga je bočnom stranom automobila i slomio mu nogu. Dječak je teško ozlijeđen. Vozač nije imao alkohola u krvi, no dobit će kaznenu prijavu zbog prometne nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tutek 05.05.2018.

    Imao je kacigu na glavi? Hm, kako je dojurio pitam se je li imao glavu?

  • Bubulj 04.05.2018.

    Bubulj....

  • nori 🖖 04.05.2018.

    Podmetnuli su mu se

Komentiraj...
Vidi sve komentare