To je to što me zanima!

Dvije poginule djevojke imale su tek 17, a treća 18 godina...

Sarajevo: Ozljede opasne po život zadobila je i O. A. (18) iz Sarajeva, koja je zadržana na liječnju na Klinici na anesteziju i reanimaciju.  Vozač (20) BMW-a također je zadobio teške tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Identificirane su djevojke koje su poginule u stravičnoj prometnoj nesreći u petak navečer kod Sarajeva. Na mjestu nesreće smrtno su stradale I.A. (18) i N.N. (17), dok je nešto kasnije u bolnici u Sarajevu preminula i O.L. (17). Sve poginule djevojke su iz Sarajeva.

Uz njih, teške tjelesne ozljede, opasne po život,  zadobila je i O. A. (18) iz Sarajeva, koja je zadržana na liječenju na Klinici na anesteziju i reanimaciju.  Vozač (20) BMW-a također je zadobio teške tjelesne ozljede (fraktura pršljena lumbalnog dijela kralježnice i fraktura nosne kosti), te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici.

Zanimljivo, BMW X5 nije bio registriran, već je na prednjoj strani imao nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55, javlja Dnevni Avaz.

Još se čekaju rezultati očevida koji bi trebali otkriti uzrok ove stravične nesreće koja je uzela tri mlada života. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Dimmuborgir 02.07.2018.

    NIJE IM TREBALO DAVATI JAKO AUTO BMW X5 je to premalo trerenski vozilo za njihovu dob a još nema kako dobrota vozačkoga iskustva dosta mladih gini i autima a pogotovo i na motorima tragedija je zavela u crno. Ima jdnan stari članak slobodne dalmacije pisali je KDADA KUPUJETE SINU SKUTER ILI MOTOR MOŽETE MU ODMA KUPITI MRTVAČKI SANDUK za je momak okončao svo život sa 20 godina pginija na skuteru

  • Vrac666 01.07.2018.

    Jebeš državu koja bosnu nema

  • 01.07.2018.

    Drago mi je znati da ima gorih od nas, ali žao mi je da je to Bosna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare