To je to što me zanima!

Raketni udari zatresli Bagdad, projektili pogodili i zračnu bazu

Kako prenose strani mediji, u subotu navečer pod udarom raketa našla se Zelena zona u Bagdadu, ali i baza Balad koja se nalazi oko 60 km od Bagdada
Vidi originalni članak

Iračka zračna baza Balad, u kojoj su smještene američke snage i razni kooperanti u subotu je bila na meti raketnog udara. Kako piše RT, najmanje tri projektila su ekslodirala unutar baze, no prema prvim informacijama nema ozlijeđenih.

Al Jazeera prenosi i da su se u subotu čule eksplozije u glavnom gradu Bagdadu. Reuters prenosi da se radilo o eksploziji unutar Zelene zone gdje je i američko veleposlanstvo, a navodno se radilo o raketi Kaćuša. I ovdje nema informacija o ozlijeđenima.

Ta raketa navodno je pogodila cestu koja vodi prema američkoj diplomatskoj misiji. No na meti je bila i obližnja četvrt u kojoj se nalazi Sveučilište u Bagdadu, a tu je ozlijeđeno petero ljudi, prenosi RT.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • Borna.2 05.01.2020.

    Strašno koliko ima naivnih ljudi ovdje... Sulejmani je bio loša osoba odgovorna za smrt jako puno nevinih ljudi. Zatim, planirao je napade na US ambasadu u Iraku. Mediji mrze Trumpa i što god on napravio prave demona od njega... ali Trump riješio napetosti s Rusijom, Sj. Koreja više nije neki problem, ali to se sve zaboravlja. Samo vi dalje vjerujte medijima, istim onima koji vas prozivaju nacistima ako se protivite masovnoj migraciji islamista u EU.

  • sclavonian64 05.01.2020.

    Kako se zove raketiranje velesile s kojom (još) nisi u ratu i (ponovljeni!) napad na njeno veleposlanstvo? Zove se kretenizam.

  • kormilar 05.01.2020.

    Pacifizam koji se postiže terorizmom i zastrašivanjem, nema svoje budućnosti! Dugoročni mir se jedino postiže bilaterarnim dogovorom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare