To je to što me zanima!

Dvije razglednice čuvaju tajnu ubojstva? 'One su ključ svega'

Policija sumnja da su dvije razglednice koje su se prodavale između 1980. i 1990. zapravo fotografije tragično preminule Shelley. Znaju da je tog kobnog dana sa sobom nosila fotoaparat kojeg nikada nisu pronašli
Vidi originalni članak

Majka dvoje djece Shelley Morgan (33) nestala je u Bristolu 11. lipnja 1984. Ostavila je djecu u školi i otišla se šetati gradom, crtati i fotografirati. No, nikada nije došla po svoju djecu. Nestala je. 

Njezino tijelo pronašli su četiri mjeseca kasnije. Obdukcija je pokazala da je umrla od brojnih uboda, a bilo je i dokaza da je napad seksualno motiviran. Napadača nikada nisu pronašli, no sada su pronašli nove dokaze. 

Policija sumnja da su dvije razglednice koje su se prodavale između 1980. i 1990. zapravo fotografije tragično preminule Shelley.

Znaju da je tog kobnog dana sa sobom nosila fotoaparat Olympus kojeg nikada nisu pronašli, a lokacije fotografija su točne na putu kojem je išla prije nego što je ubijena. 

- Tog dana je namjeravala fotografirati i crtati u Leigh Woodsu pa je moguće da su fotografije i lokacija zapravo ključne u pronalasku ubojice. Sa sobom je imala kameru i stativ te materijal za crtanje. Sve u torbi koja nikada nije pronađena - rekla je detektivka Sarah Barnston za Daily Mail.

Osim torbe, istražitelji nikada nisu pronašli ni njezinu odjeću, ali ni naočale. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.06.2019.

    Ova žena se reinkarnirala u Sarah Hyland (Haley iz Moderne obitelji)

  • umjereni pacifist 12.06.2019.

    razglednice su ključ ubojstva-shvatio sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare