Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dvije razglednice čuvaju tajnu ubojstva? 'One su ključ svega'

Policija sumnja da su dvije razglednice koje su se prodavale između 1980. i 1990. zapravo fotografije tragično preminule Shelley. Znaju da je tog kobnog dana sa sobom nosila fotoaparat kojeg nikada nisu pronašli

Foto: screenshot/twitter
2 komentara

Majka dvoje djece Shelley Morgan (33) nestala je u Bristolu 11. lipnja 1984. Ostavila je djecu u školi i otišla se šetati gradom, crtati i fotografirati. No, nikada nije došla po svoju djecu. Nestala je. 

Njezino tijelo pronašli su četiri mjeseca kasnije. Obdukcija je pokazala da je umrla od brojnih uboda, a bilo je i dokaza da je napad seksualno motiviran. Napadača nikada nisu pronašli, no sada su pronašli nove dokaze. 

Policija sumnja da su dvije razglednice koje su se prodavale između 1980. i 1990. zapravo fotografije tragično preminule Shelley.

Foto: screenshot/twitter Foto: screenshot/twitter

Znaju da je tog kobnog dana sa sobom nosila fotoaparat Olympus kojeg nikada nisu pronašli, a lokacije fotografija su točne na putu kojem je išla prije nego što je ubijena. 

- Tog dana je namjeravala fotografirati i crtati u Leigh Woodsu pa je moguće da su fotografije i lokacija zapravo ključne u pronalasku ubojice. Sa sobom je imala kameru i stativ te materijal za crtanje. Sve u torbi koja nikada nije pronađena - rekla je detektivka Sarah Barnston za Daily Mail.

Osim torbe, istražitelji nikada nisu pronašli ni njezinu odjeću, ali ni naočale. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message