To je to što me zanima!

Igra završila tragično: Utopila se braća (8 i 11) kod Đakova

Dvojica dječaka u dobi od 8 i 11 godina su se utopila u tek iskopanom ribnjaku u mjestu Josipovac Punitovački kod Đakova oko 14 sati u nedjelju. Slijedi istraga
Vidi originalni članak

Dvoje djece u dobi od osam i 11 godina se utopilo u privatnoj iskopini u Josipovcu Punitovačkom kod Đakova oko 14 sati u nedjelju. Radi se o braći, a pretpostavlja se da su se utopili tijekom igre u obližnjem tek iskopanom ribnjaku nedaleko od kuće.

Tijela djece prevezena su Hitnom u Osijek, ali u 17:30 policija je dobila dojavu da su mališani preminuli. 

Mještani Josipovca Punitovačkog šokirani su tragedijom. Cijelo mjesto zanijemilo je od šoka.

Policija je obavila očevid i sada slijedi krim istraživanje, rekli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 251

  • dz80 04.01.2016.

    zašto svi krivite roditelje???? to je užasna tragedija ali nisu roditelji krivi ..to su djeca od 8 i 11 znači djeca već dosta samostalna i sanjkat se i igrat vani u mirnom mjestu mogu i sami a nesreča je ta da su naletili na jezero ili da nisu bili svjesni opasnosti...zanijela ih igra...nemojte ljudi u takvoj tragediji optuživat roditelje jer njima je najgore i nikad to neće preboliti...užas ..užas..moje sučešće cijeloj obitelji...

  • jedan čitatelj 04.01.2016.

    dragi i mili bože utješi jadne roditelje i jedna velika opomena za sve nas roditelje .Djecu kontrolirati ,jer opasnosti previše.Užas!

  • spelica 04.01.2016.

    Koja žalost...ponekad nije ni dobro kada djeca idu sami u igru, treba ih se bar malo nadgledati, koja tragedija roditeljima, žalost golema!

Komentiraj...
Vidi sve komentare