To je to što me zanima!

Dvoje ljudi izgorjelo je u autu: 'Još uvijek ne znamo tko su...'

Auto riječkih registracija sletio s ceste u Novalji na Pagu, udario u zid i stup javne rasvjete i zapalio se. Tijela poginulih su u potpunosti karbonizirana. Navodno je jedan poginuli sigurno s riječkog područja
Vidi originalni članak

U utorak oko 22 sata u centru Novalje na Pagu vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s ceste te udario u betonski zid i stup javne rasvjete. Nakon toga auto se zapalio, a u požaru je poginulo dvoje ljudi. Automobil je imao riječke registarske oznake, a prema nepotvrđenim informacijama oboje stradalih su iz Rijeke.

- Još uvijek nije poznato tko su osobe koje su smrtno stradale, jer su im tijela u potpunosti karbonizirana, izjavila je glasnogovornica PU ličko senjske.

Novi list dobio je potvrdu da je jedan od poginulih sigurno s riječkog područja. Radi se o muškarcu u dobi od 37 godina koji je radio kao pomorac.

Svjedoci tvrde da je auto nakon snažnog udarca gotovo odmah planuo pa pokušaji  nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 23.01.2019.

    Da je barem moj ludi susjed. Nije to samo moje misljenje nego bi tako pomislila cijela ulica...a sve sam reko.

  • Papatest 23.01.2019.

    Dojadio im život u Raju

  • KnezDomagoj 23.01.2019.

    Tragedija bi bila da su pokupili oca ili majku sa djetetom. Ovako su mještani Novalje i svih drugih mjesta malo sigurniji u prometu. Kamo srwće da svi juŕišnici završe tako. Sjećam se događaja od prije nekoliko godina kad je krkan divljao Zagrebom i ubio oca koji je vodio sina u školu. Kamo sreće da je taj isti 100 metara ranije naišao na neku banderu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare