To je to što me zanima!

Strašna nesreća u Istri: Dvoje mrtvih na Istarskom ipsilonu

Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo u desno van kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić te u zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od buke
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu, pola sata nakon pola noći, u izlijetanju osobnog automobila poginulo je dvoje ljudi, javljaju iz Operativno komunikacijskog centra PU istarske. 

Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora  Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo u desno van kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić te u zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od buke.

U nesreći su smrtno stradali 31-godišnji vozač i 31-godišnji suvozač. Neslužbeno doznajemo da su sa područja Rijeke. Nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju nad tijelima preminulih. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici autoceste od čvora Ivoli do čvora Rogovići bio u prekidu do 6 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • najiram 10 16.03.2021.

    sto posto  astra  zenika  u  spletu  sa  sredstvom  za  rijeđenje  i  proširenje  žila  na  bazi  lošeg  alkohola  od  istarskog  delanca...

  • 16.03.2021.

    Istarski Y i dalje ostaje niti cesta, niti autocesta. Ali cestarina i tunelarina se vrijedno naplaćuju.

  • ibezan 16.03.2021.

    Iz neutvrdenih razloga sletio sa ceste,da je vozio polakse nebi izletio samo tako a jos ni vezan nije bio,zasto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare