To je to što me zanima!

Krš i lom u Splitu: Policajac i vozačica auta teško ozlijeđeni

Iako se prvo navodilo da su policajci teško ozlijeđeni, teške ozljede je zadobila vozačica Audija koja je bila pod utjecajem alkohola te jedan od policajaca. Još dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Policajac i vozačica Audija teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći na staroj Solinskoj cesti u Splitu u subotu oko 3.45 sati. U nesreći su sudjelovala četiri vozila, dva osobna automobila, policijsko vozilo i policijski kombi.

Očevidom je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a prema neslužbenim informacijama, prvo su se sudarili automobil marke Audi i policijsko vozilo koje je bilo u uobičajenoj vikend ophodnji. Od siline udara vozila su odbačena na obližnju autobusnu stanicu gdje je bio parkiran policijski kombi i automobil zaustavljen u redovnoj kontroli prometa. Kako doznajemo, baš u tijeku udara, policijski službenici radili su pretres zaustavljenog vozila.

Osim dvoje teško ozljeđenih, koji prema prvim i informacijama nisu životno ugroženi, još dvoje sudionika nesreće, policajac i putnik jednom vozilu zadobilo je lakše ozljede. O kakvim je sve ozljedama riječ zasad nije poznato s obzirom da su svi još na obradi u splitskoj bolnici.

Sudionici nesreće su odmah i alkotestirani, a kod vozačice Audija utvrđeno je da je vozila pod utjecajem alkohola. Solinska cesta bila je zatvorena za sav promet nekoliko sati, otvorena je tek u jutarnjim satima.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 26.01.2020.

    Sad I policija izvodi pih.. Da,, RI je. 😁

  • prokurator 25.01.2020.

    znači ovaj mega-apsurd koji nazivamo prometom u hr, je toliko eskalirao da je pijana ženska u audiju uspjela razbiti DVA policijska vozila odjednom!!!!!!!!!!!!!!!!!! šta je slijedeće, da se šleper zabije u vrtić??????????

  • Krešo_1_1 25.01.2020.

    Nije volan za babe i basta

Komentiraj...
Vidi sve komentare