To je to što me zanima!

Dvojica huligana razbila stakla na vagonu i istukli konduktera

Dvojac je putovao vlakom iz Zagreba. Tijekom vožnje počeli su razbijati stakla na vagonu. Razbijanje je čuo kondukter. Napali su ga i pobjegli, ali su brzo uhvaćeni
Vidi originalni članak

Policija je prošle nedjelje u Gornjoj Gračenici kod Popovače uhitila dvojicu razbojnika, 21-godišnjaka i 22-godišnjaka, zbog sumnje da su razbili stakla na vagonu vlaka. 

Dvojac je putovao vlakom iz Zagreba. Tijekom vožnje počeli su razbijati stakla na vagonu. Razbijanje je čuo kondukter i zatekao ih u jednom od kupea u razbijačkom pohodu. Napali su konduktera i lakše ga ozlijedili, a kad je vlak stao u Gornjoj Gračenici oduzeli su mu konduktersku torbu i pobjegli iz vlaka. 

Policija ih je brzo pronašla uz pomoć psa tragača. Nakon uhićenja i ispitivanja, uz kaznene prijave za razbojništvo i oštećenje tuđe stvari predani su pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

U HŽ-u su štetu procijenili na oko 10.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • liliana 05.12.2014.

    Otkuda toliko nasilja i zašto,šta je to u ljudima?

  • TomislavSostar 04.12.2014.

    dotične konduktere poznajem i o njima mogu reći samo pohvale i kad netko nema kartu traže način da mirno riješe problem pa kad takve ljude napadaju oni koji misle da su pametniji od nas koji plaćamo kartu što reći. sramota

  • shubydooooo 04.12.2014.

    svi bi neke odgojne mjere pendrekom po rebrima ledima svi su tako hrabri kada se ne radi o njima i njhovoj djeci a75% njih koji imaju djecu njihovih godina rade jos vece prpbleme za koje se nezna tipa vandalizam neka prvo preispitaju svoju djecu pa neka onda sude drugima nadam se da ce se kondukter brzo oporaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare