To je to što me zanima!

Turirali motor na čamcu pa se izvrnuli, dva mladića se utopila

Ronioci su našli tijela dvojice mladića koji su nestali u Bošnjačkim Virovima nakon što im se u petak oko 11.30 sati prevrnuo čamac. Druga dvojica su spašena
Vidi originalni članak

Pri prevrtanju čamca u Bošnjačkim Virovima nedaleko Bošnjaka u petak oko 11.30 sati dvojica mlađih muškaraca sa šireg županjskog područja su se utopila, a dvojica muškaraca su spašena i odvezena u Opću bolnicu u Vinkovcima. Stabilno su i izvan životne opasnosti.

Radi se o omiljenom izletištu stanovnika Bošnjaka i Županje. U petak se tamo okupilo nekoliko tisuća izletnika. 

Prema riječima svjedoka, koji je mladiće posljednji vidio, zajedno su se ukrcali na čamac s motorom. Dok su kretali čamcem, jedan od spašenih mladića sjedio je na motoru i turirao stvarajući jaku buku. 

Davor Javorović/PIXSELL

Svjedok je sve snimio mobitelom. Kaže da je desetak minuta nakon toga dotrčao jedan od mladića i rekao mu da se čamac prevrnuo te da se njegovi prijatelji bore za život. Sa svojim prijateljima je sjeo u drugi čamac i odveslao do mjesta gdje su se prevrnuli. 

Iz vode su spasili jednog mladića, a kasnije poslijepodne pronašli su tijela druge dvojice. 

Davor Javorović/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ledo1 02.05.2015.

    a sve krenulo od zezancije

  • jožek2 02.05.2015.

    Želja za pokazivanjem i dokazivanjem neke vrste snage i moći stajala je ove mladiće živpta i strašne tuge i tragedije tog kraja a pogotovo njihovih roditelja.

  • MODERN TALKING 02.05.2015.

    ne znati plivati a voziti se u camcu, gumenjaku,gliseru.. ma bilo cemu po moru , jezeru itd.... je najveca glupost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare