To je to što me zanima!

Prijatelji pale svijeće na mjestu gdje su noćas poginuli mladići

Od jutra se na mjestu tragične nesreće okuplja mladež, prijatelji poginulih mladića koji su živote izgubili jutros oko četiri sata kada su se vraćali iz subotnjeg izlaska
Vidi originalni članak

Dvojica mladića iz Labina, 19-godišnji H.M. i 17-godišnji D.Đ., poginula su u noći na nedjelju u stravičnoj prometnoj nesreći kod Raše nedaleko od Labina. 

Mladići su, vozeći se kući od pravca Pule prema Labinu nakon subotnjeg izlaska, sa žutim Renault Meganom u punoj brzini lijevom bočnom stranom vozila doslovce zabili u drvo pored ceste. Nije im bilo spasa. Liječnici labinske Hitne samo su mogli konstatirati smrt unatoč što su jednog od njih koji je još davao znake života reanimacijom pokušali spasiti.

Obojica mladića igrala su za nogometni klub Raša 1938. Utakmicu su trebali igrati u nedjelju. 

Nataša Vitasović iz istarske policije kaže da je vozilom upravljao 19-godišnjak koji je, najvjerojatnije zbog prevelike brzine, izgubio nadzor nad vozilom, a potom sletio s ceste udarivši u stablo. Nakon udara u stablo vozilo se zapalilo pa je ubrzo i ugašeno. Prizor na mjestu nesreće izgledao je stravično. 

Renault Megan se doslovce omotao oko stabla, a otpali dijelovi automobila razasuti su i desecima metara daleko izvan kolnika.

Tijela poginulih mladića prevezena su na Odjel patologije pulske Opće bolnice poradi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zbog policijskog očevida promet je na toj dionici bio u prekidu do jutarnjih sati i vozilo se obilaznim pravcima

Idi na 24sata

Komentari 231

  • Zorba 18.05.2015.

    Netko je rekao da u saobracajnoj nesreci ginu samo budale, no pitam se sto je sa suputnicima, sto je s drugom stranom koji postaju koleteralne zrtve?

  • Gordana Firšt 18.05.2015.

    Neka za uvijek nestanu svijeće, koje gore poslije nesreće. Neka gore samo one, koje ne daju životu da tone. Ali kada ti tuga tijelo slama, dali je vani dan ili tama. Upališ svijeću i bol te malo prođe, jer nadaš se daće izgubljeni drug u svet vječnosti da pođe.

  • m_rock 18.05.2015.

    E mladosti moja, čemu žurba, kome se dokazujete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare