News

Komentari 231

Prijatelji pale svijeće na mjestu gdje su noćas poginuli mladići

Prijatelji pale svijeće na mjestu gdje su noćas poginuli mladići

Od jutra se na mjestu tragične nesreće okuplja mladež, prijatelji poginulih mladića koji su živote izgubili jutros oko četiri sata kada su se vraćali iz subotnjeg izlaska

Dvojica mladića iz Labina, 19-godišnji H.M. i 17-godišnji D.Đ., poginula su u noći na nedjelju u stravičnoj prometnoj nesreći kod Raše nedaleko od Labina. 

Mladići su, vozeći se kući od pravca Pule prema Labinu nakon subotnjeg izlaska, sa žutim Renault Meganom u punoj brzini lijevom bočnom stranom vozila doslovce zabili u drvo pored ceste. Nije im bilo spasa. Liječnici labinske Hitne samo su mogli konstatirati smrt unatoč što su jednog od njih koji je još davao znake života reanimacijom pokušali spasiti.

Obojica mladića igrala su za nogometni klub Raša 1938. Utakmicu su trebali igrati u nedjelju. 

Nataša Vitasović iz istarske policije kaže da je vozilom upravljao 19-godišnjak koji je, najvjerojatnije zbog prevelike brzine, izgubio nadzor nad vozilom, a potom sletio s ceste udarivši u stablo. Nakon udara u stablo vozilo se zapalilo pa je ubrzo i ugašeno. Prizor na mjestu nesreće izgledao je stravično. 

Renault Megan se doslovce omotao oko stabla, a otpali dijelovi automobila razasuti su i desecima metara daleko izvan kolnika.

Tijela poginulih mladića prevezena su na Odjel patologije pulske Opće bolnice poradi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zbog policijskog očevida promet je na toj dionici bio u prekidu do jutarnjih sati i vozilo se obilaznim pravcima

Najčitaniji članci