To je to što me zanima!

Dvojica pijanih mladića upali u kuću i nasrnuli na oca i sina (13)

Dvojica mladića ušla su u kuću jedne obitelji i fizički napali oca i maloljetnog sina u subotu u noći. Ustanovljeno je da su i jedan i drugi bili pod utjecajem alkohola...
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom (alkohol 1,39 promila) i 29-godišnjakom (alkohol 1,30 promila) sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma, rekli su iz policije.

NEMA OZLIJEĐENIH Izgorio je automobil u Rijeci

Sumnja se da su osumnjičeni u subotu tijekom noći na koprivničkom području ušli u dom 41-godišnjaka i 36-godišnjakinje te fizički napali istog 41-godišnjaka i njegovog maloljetnog sina (13-godišnjaka). Obojica su zadobili lakše tjelesne ozljede.

PRIVELI IH NASRED ULICE Dramatična akcija u Mostaru: Dilere izvukli iz taksija, pronašli im čak 1080 paketića heroina

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, tjelesne ozljede i narušavanja nepovredivosti doma protiv osumnjičenog 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, dok je protiv 28-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i narušavanja nepovredivosti doma podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičenici su predani pritvorskom nadzorniku, priopćila je policija.    

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PetarRadonjic 15.06.2020.

    Da meni udju u kucu proklinjali bi mamu svoju sto ih rodila

  • No.1 14.06.2020.

    u americi je to zakonski bolje riješeno

  • ante-portas 14.06.2020.

    Bandicevi glasaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare