To je to što me zanima!

Dvojicu osječkih studenata izbo psihički bolesnik (46)

Osječka policija otkrila je napadača na dvojicu studenata. On je u središtu grada nožem ubo mladiće 20. siječnja. Obojica su završili u bolnici
Vidi originalni članak

Osječka policija otkrila je napadača na dvojicu studenata. Neimenovani 46-godišnjak iz Osijeka izbo ih je nožem u leđa u središtu grada 20. siječnja oko 17.30 sati. Obojica su završili u osječkoj Kliničkoj bolnici. Policija je otkrila napadača nakon nekoliko desetaka obavijesnih razgovora i osam prepoznavanja. Jedna žrtva prepoznala je napadača. Oženjen je i otac je. Živi na području Baranje, a radi u Osijeku. Psihički je bolesnik koji se liječio prošle godine. Policiji nije otkrio motiv napada. Vjeruju da je u vrijeme napada bio pijan, ali to ne mogu dokazati. Policiji je od prije poznat po snimanju pirata zbog čega su ga dva puta i priveli. Pretragom su mu oduzeli noževe i poslali ih na analizu. Policija ga je privela u Istražni centar zbog dva pokušaja ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_42565 28.01.2010.

    Normalno da je bolestan ko će normalan napasi iz čistog razloga,sam se nadam da neće proći nekažnjeno.......

  • dusansk 28.01.2010.

    Psihički bolesnik !!! Pa niko normalan ne napada ljude na ulici noževima !!!

  • oblokonco 28.01.2010.

    I sada ga treba OŠŠŠŠŠŠTRO ukoriti i opomenuti, te lijepo s njim popričati i objasniti mu kako je loše to što je radio.....pa će se on lijepo popraviti i čiča-miča gotova priča! Jel tako gospodo psihijatri, psiholozi, demagozi i demokrati? Dabogda vam sami takvi bili susjedi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare