To je to što me zanima!

Dvorac Bežanec još uvijek na prodaju za 4,5 mil. eura

Nakon više od 17 godina Siniša Križanec prodaje dvorac Beženac u Hrvatskom zagorju. Za taj elitni hotel vlasnik traži 4,5 milijuna eura (33 mil. kuna)
Vidi originalni članak

Vlasnik dvorca Bežanec Siniša Križanec još nije prodao imanje za koje traži oko 33 milijuna kuna. Bežanec su 1673. godine sagradili grofovi Keglevići iz Kostelgrada kao rezidenciju, rasterećeni tada od neposredne turske opasnosti. Križanec ga je kupio prije 17 godina te potpuno preuredio u elitni hotel. Dvorac se proteže na desetak hektara, a uz glavni objekt i imanje uključuje i konjušnicu sa 20 bokseva, gospodarski objekt potencijalnu depadansu sa 20 soba i velikom banketnom dvoranom. Oko dvorca je uređeni okoliš u šumi te dva teniska terena. Križenec je ranije na službenim stranicama dvorca tražio ulagače tvrdeći da dvorac ima dogovorenih poslova do kraja godine. Čini se da nije pronašao investitore pa se dvorac našao na njuskalo.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mytzek 16.02.2008.

    Bravo, Siniša! Dobra odluka. Dokazao si da si profesionalac u svom poslu i stvarno si zaslužio odmor i malo uživanja! Čuvaj zdravlje! :) Pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare