To je to što me zanima!

Dvospolno dijete operirali kao bebu, roditelji tuže liječnike

Dijete iz Južne Karoline osjeća se kao dječak i roditelji se ponašaju prema njemu kao prema dječaku. Ipak, rođen je s oba spola, a liječnici su mu odstranili penis
Vidi originalni članak

Posvojeno dijete (8) Marka i Pam Crawford predstavlja se kao dječak, ponaša se kao dječak te ga je obitelj prihvatila kao dječaka. Ipak, dijete nije biološki dječak. Dijete je rođeno kao dvospolac, sa muškim i ženskim genitalijama, a liječnici su mu nakon rođenja odstranili muški spolni organ.

Njegova obitelj sada tuži liječnike koji su obavili operaciju te tvrde kako je "država Južna Karolina prekršila djetetova ljudska prava nakon što su mu liječnici odstranili muški spolni organ", javlja Huffington Post.

Dijete je operirano sa 16 mjeseci, još dok je bilo pod nadzorom socijalne službe. Ove godine se "požalio" očuhu kako se osjeća kao dječak, iako su ga cijeli život "učili" da je djevojčica. Njegovi roditelji istaknuli su u tužbi kako operacija nije bila nužna te da su djetetu ukinuli pravo na takvu odluku kada bude punoljetno.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • optimistika 22.05.2013.

    A svi pametni a kad treba doktor onda jao doktore pomozi a sad opali po njima vjerojatno su roditelji bili upučeni pa to je odluka koje bez skrbnika nemože biti donesena.

  • SekaAllTimeLow 22.05.2013.

    šta svi lupate minuse i tu se pravite pametni? da, ziher su trebali čekat do punoljetnosti. na koji bi onda način odgajali jadno djete, kakvu bi robu nosilo, u koji wc bi išlo u restoranu itd itd. hebiga, desilo se da su mu krivi očito maknuli, al nisu doktori krivi

  • šiš 21.05.2013.

    Uništili djetetu život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare