To je to što me zanima!

Dvostruka sigurnost uz A garant plus (PR)

A garant plus namijenjen je svima koji žele štedjeti i biti sigurni, onima koji brinu za svoju obitelj kako sad, tako i za budućnost.
Vidi originalni članak
Agram životno osiguranje pripremio je novi proizvod A garant plus namijenjen svima koji žele štedjeti i biti sigurni. Ovaj jedinstveni paket mješovitog životnog osiguranja i osiguranja od nezgode garantira dobit od 4,01 posto na premiju za doživljenje, uz višestruko uvećane svote osiguranja od nezgode. Polica se ugovara na rok od 10 do 20 godina.

Svjesni ste činjenice da život nosi niz nepredvidivih rizika i na vrijeme želite zaštiti sebe i svoju obitelj i postaviti čvrste financijske temelje za budućnost. Ponekad je teško odabrati pravu policu osiguranja, no u Agram lifeu pripremili su jedinstveni paket mješovitog životnog osiguranja A garant plus koji vam donosi dvostruku sigurnost - dugoročnu štednju uz garantiranu dobit od 4,01 posto godišnje i osiguranje od nezgode uz višestruko uvećane svote osiguranja od nezgode i prometne nezgode.

Kako to konkretno izgleda? Ukoliko ugovorite policu u trajanju 15 godina, uz mjesečnu premiju od 60 EURA osigurana svota za slučaj doživljenja iznosi 10.876 EURA. Osigurana svota za slučaj prirodne smrti iznosi 10.876 EURA, a za smrt uslijed nezgode 21.752 EURA. Osigurana svota za slučaj smrti uslijed prometne nezgode iznosi 54.380 EURA. Uz osnovni paket A garant plus možete ugovoriti i dodatno povećane svote osiguranja od nezgode i to do 2 puta uvećanu svotu osiguranja za trajni invaliditet, do 5 puta veću svotu osiguranja za smrt uslijed nezgode i do 10 puta uvećane svote osiguranja za smrt uslijed prometne nezgode.

Važno je također naglasiti da polica A garant plus osiguranika stavlja u ravnopravan i korektan odnos s osiguravateljem jer jasno iskazuje iznos premije za doživljenje (štednju) i osiguranje od nezgode kroz sve godine trajanja osiguranja, te jasno iskazuje iznos dobitka za svaku godinu trajanja ugovora. Na taj način osiguranik svake godine točno zna koliko je platio, koliko ima dobitka i koliko može dobiti ukoliko raskida ugovor.

Jedna od posebnosti ovog proizvoda jest to da premiju osiguranja možete plaćati mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje, a u slučaju godišnjeg plaćanja premije ostvarujete popust od 3% na godišnju premiju. Polica se ugovara na rok koji vam odgovara od 10 do 20 godina.

Naravno, mnogi će postaviti pitanje zašto štedjeti uz policu životnog osiguranja, a ne npr. u banci?  Povrh štednje uz iznimno povoljnu kamatu ovdje je pokriven rizik. To znači da ste cijelo vrijeme trajanja osiguranja, od 10 do 20 godina, osigurani kako od svih redovnih rizika koji nas okružuju, tako i peterostrukom do čak deseterostrukom svotom za slučaj smrti uslijed prometne nezgode.

Dobro je znati da su sredstava koja ulažete u policu maksimalno osigurana, jer su društva za osiguranje dužna oblikovati posebne pričuve za obveze po ugovorima o osiguranju. Ta su sredstva izdvojena od ostalih sredstava društva i s vrlo jasno i precizno definiranim zakonskim načinima ulaganja.

Više informacija o životnom osiguranju i ponudi Agram lifea potražite na www.agramlife.hr ili kontaktirajte Life savjetnika putem e-maila agarantplus@agramlife.hr ili na telefon 0800 11 40.

 

 

 



 

 



 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • barlovic 15.06.2010.

    Kako osiguravajuća kuća može garantirati dobit od 4,1 % godišnje? I, btw, uplatite 10.800 eura, a dobit ćete nakon 15 god. 10.872 eura. Gdje je tu garantirana dobit od 4,1 % god. ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare