To je to što me zanima!

Džihadisti bježe iz skrovišta, koriste se civilima kao štitom

Ruski pomoćnik ministra obrane Anatolij Antonov kazao je i da ISIL-ovci svoje kamione parkiraju pokraj džamija jer znaju da ruske snage neće gađati civilne mete
Vidi originalni članak

Ruski zračni napadi bili su uspješni i teroristi sada premiještaju oružje iz svojih tajnih skorovišta u naseljena područja. To se može vidjeti i iz videa koji je snimio dron, tvrdi rusko ministarstvo obrane koje je video i objavilo.

Pomoćnik ministra obrane Anatolij Antonov kazao je i da ISIL-ovci kamione parkiraju pokraj džamija jer znaju da ruske snage neće gađati civilne mete.

- Koriste građane kao svoj štit. Svjesni su da nikada, ali baš nikada, nećemo gađati civilne položaje - rekao je Antonov. No, zapad ipak optužuje Rusiju da u svojim napadima na džihadiste ne mari za civile.

- 'Umjerena opozicija' ne koristi ljudski štit, ne skrivaju se iza civila, ne premještaju oružje kraj džamija. Ovo su potezi terorista, tu nema sumnje - rekli su iz ministarstva obrane.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • larissa12 09.10.2015.

    Bitno da su oni Palmiru uništili i katoličke crkve...sad ih još samo 'šparajte' kozojebe...nek se pak namnože u potaji...

  • jošnasima 07.10.2015.

    Ja napišem da ove Isilovce treba uništiti, pa makar se uz put uništi i koja džamija, izgraditi će se nova. A ovaj "pošteni" admin mi daje opomenu. Zakaj, zašto, poradi i protiv čega? Namjerno ne želim s njim kontaktirati po propisima na drugi način, jer NIKADA od njega na svoj upit nisam dobio odgovor. On se smatra nekim koji je iznad nas???????????? Samo zato jer on nama može davati opomene i sl., a mi njemu ne?

  • Chatter 07.10.2015.

    A sta su radili Saveznici godinu dana? katastrofa, sad sve izlazi na vidjelo da ih zapad uopce niti zeli unistiti nego se financiraju skupa snjima, kupuju naftu od njih, umjetnine koje opljacakaju zavrsavsju u muzejima u SAD/u i kod privatnih kolekcionara

Komentiraj...
Vidi sve komentare